Više od 50 zaposlenih:

Kafa, piće i grickalice u najboljem obliku.

Visoki zahtevi, konstantan kvalitet i pouzdan servis sa kalkulacijom.

U velikim kompanijama sve mora funkcionirati kao sat. Rešenje za snabdevanje optimizovano za uspešnost i kvalitet izbegava gubitke vremena čak i tokom pauze.

Svakog dana nekoliko stotina do hiljada porcija kafe, toplih napitaka, pića ili grickalica – ovo zahteva tehničko i logističko usavršavanje. Ali glatko rešenje snabdevanja za kompanije sa znatno više od 50 zaposlenih ne bi trebalo da sija samo robusnošću: kafa mora da ima dobar ukus, izbor bi trebao biti koordiniran i, uprkos slaboj podložnosti greškama, usluga bez prigovora je preduslov. Svojim skalabilnim rešenjima, gornja klasa cafe + co čini #najboljupauzu lakom i dobrom u svim zamislivim veličinama preduzeća.

Uvereni smo da: #najboljapauza mora imati dobar ukus. Uz prilagodljivu vrhunska rešenja za više od 50 ljudi, cafe+co čini kafu i sve što je uz nju u širokom spektru komercijalnih i industrijskih kompanija najprijatnijom stvari na svetu. Espresso sa finom kremom? Caffe latte? Ili kafu da ide uz, miris kolačića? Stiže pritiskom na dugme. Baš kao i naša usluga ili dopunjavanje. Samo nas pitajte putem telefona ili kliknite na “Kontaktirajte nas lično” iznad. Tako da vaša kompanija dobije #najboljupauzu koju zaslužujete.

PONESTALO VAM JE KAFE?

JEDNOSTAVNO PORUČITE.

Poručite sirovine

Prava veličina pokazuje se u kvalitetu i usluzi:

Kontaktirajte nas.

Naš iskusni tim će vam rado savetovati najbolje rešenje za snabdevanje u pauzi za vašu kompaniju.

Kontaktirajte nas

Café X2

24 izbora u čaši

od Espresa do Irish kapučina.

“Ponovo smo zamenili dobavljača za snabdevanje kafe automatima i cafe + co nas je uverio o odličnom kvalitetu, korektnom odnosu cene i ponude i besprekornom uslugom. Od tada je pauza za kafu od oko 350 zaposlenih zaista # najboljapauza. I naše odeljenje za nabavku se slaže.”

#najboljapauza

50 i više zaposlenih: Uživajte. Opušteno – to je #najboljapauza

Rešenje za snabdevanje cefe+co sastoji se od tri komponente koje ste već finansirali svakom porcijom kafe ili toplog napitka. Prvo automat, drugo stalno punjenje i treće brza tehnička podrška. Za dopunu ili ako postoji neki tehnički problem, vi nas nazovete telefonom telefonsku, ili šalje e-poruku.

Dobar savet, profesionalan izračun i vrhunska usluga: vaša cena je uvek najbolja.

Svaka kompanija ima različite potrebe za snabdevanjem kafom. To je jedan od razloga zašto je cafe + co partner za desetine hiljada zadovoljnih kupaca u 15 evropskih zemalja kojim možemo uvek da ponudimo najbolje rešenje. Mi određujemo vaše potrebe, biramo pravi sistem snabdevanja i obezbeđujemo da se možete osloniti na cenu, kvalitet i uslugu. Sve drugo ne bi bila #najboljapauza.

Tražite ponudu

DRUGA REŠENJA

Briga o okolini

Garantovan kvalitet

od biljaka do reciklaže.

Sirovine

Da največi užitak ne bi prestao. Poručite online.