Do 50 zaposlenih:
Naša jaka srednja klasa.

Zato što dobra kafa nije dovoljna kada se radi o najboljoj pauzi u poduzeču koje od svojih zaposlenih očekuje puno.

Čekanje u redu za kafu, kada je vreme za pauzu? Uz optimalno rešenje snabdevanja, i srednje velika preduzeća u potpunosti održavaju efikasnost, uz kvalitetnu kafu, pića i grickalice.

Sa do 50 zaposlenih, snabdevanje kafom, toplim i hladnim pićem i grickalicama ponekad je uravnotežen čin između kvaliteta i cene. Redovita dostava i usluga takođe moraju nesmetano da funkcionišu. Ne može svaka kompanija te veličine to da obezbedi. Rešenja iz cafe + co su upravo prava stvar.Raznovrsnost, izbor, kvalitet i dostupnost u troškovima koji se mogu kontrolisati – uz kompletnu uslugu i savršen savet.Zato što se naša prilagodljiva rešenja prilagođavaju zahtevima naših kupaca.

Naš misija: #najboljapauza mora jednostavno da se okusi. Sa svojom jakom srednjem klasom do 50 zaposlenih, cafe+co pravi kafu i sve što ide uz nju najprijatnijim iskustvom širem sveta u  širokom spektru industrije.Espresso sa penom? Caffe latte? Ili kafa sa posipom, i kolačićem? So se kao naše usluge ili dopune.Samo nas nazovite ili kliknite na “vaš lični savet” na vrhu.Tako može i vaša kompanija dobiti  #najboljepauze koje zaslužujete.

Café X2

24 mogučnosti u čaši ili šolji:
Od Espresa do ajriša.

Coffee Shop Smart

Najbolje moguće:
Coffee To Go kao u kiosku.

Do 50 ZAPOSLENIH:

Perfektno snabdevanje za svaki dan –  #najboljapauza bez čekanja.

Rešenje za snabdevanje café+co Delikomat sastoji od tri komponente koje ste već finansirali svakim posluživanjem kafe ili toplog napitka. Prvo, automat, drugo, redovito popunjavanje i treće, brza usluga.Za ponovne popune ili ako dođe do tehničkog problema, nazovete servisni telefon ili šaljete e-poruku. Jednostavno javite lokaciju automata i naša usluga počinje.

Dobar savet, profesionalni proračun i vrhunski servis: Vaša cena je uvek najbolja.

Svaka kompanija ima različite uslove za snabdevanje kafe. Delikomat je partner za desetine hiljada zadovoljnih klijenata u 15 evropskih zemalja. Mi zajedno sa vama odredimo vaše potrebe,  pravi sistem snabdevanja a vi možete da se oslonite na cenu, učinak i uslugu. Sve ostalo ne bi bilo #najboljapauza.

Tražite ponudu