Do 50 zaposlenih:
Naša srednja klasa.

Do 50 osoba, uvijek je pitanje kvaliteta i cene kod nabave kafe, piča i grickalica za zaposlene.

Fleksibilni koncept, moderan izgled, koji zauzima malo prostora.

Nudimo Vam da za samo nekoliko sekundi, pripremite ukusne, aromatične tople napitke sa skladnog i modernog aparata u prostoriji u kojoj se nalazite. Automati su fleksibilni, prenosivi, lako se čiste i dopunjuju. Oni su idealna  preporuka za Vas kada vam se javi želja za razne specijalitete od kafe.

Radionice, perionice, čekaonice, recepcije, kancelarije, ordinacije …

Šta ćete popiti iz aparata? Odluka je u potpunosti Vaša! Kliknite iznad na ” kontaktirajte nas lično“.

Tražite informacije

Više od 50 zaposlenih:
Kafa, piće & grickalice u najboljem obliku.

U velikim poduzećima sve mora funkcionirati kao sat. Rešenje koje je optimirano za najbolje rezultate i kvalitet, garantira samoposluživanje i u največim firmama i u najkračim pauzama, kada je bitno da svako od zaposlenih može uživati  svoju zasluženu pauzu.

#najboljapauza, znači da više stotina ljudi, može da koristi naše usluge u najboljem kvalitetu, a da nije narušena efikasnost na poslu. Naša rešenja su skladna sa željama poslodavca, a naša ponuda sa željama zaposlenih. Kafa jednostavno mora biti ukusna. café+co čini u različitim panogama industrije u različitim zemljama, sa savaršenim rešenjima #najboljupauzu ugodnim iskustvom. Nazovite nas ili tražite ponudu, kliknite na “Kontaktirajte nas”   , kako bi i vaše poduzeće dobilo #najboljupauzu koju zaslužuje.

Saznajte više

Kada su bitni kvalitet i količina:
Kafa i ostalo u Industriji.

Visok kvalitet snabdevanja i pouzdan servis.

Rešenje optimizirano u snagi i kvalitetu obezbedjuje savršeno korištenje vremena i u pauzama.

Za svakodnevno stotine ili hiljade porcija kafe, toplih ili hladnih napitka, grickalica, potrebne su tehnička ali i logistička perfekcija. Najbitnije: kafa mora da bude ukusna, ponuda uskladjena ali sve to ne smije da uteće na uslugu bez grešaka. café+co postiže u različitim panogama privrede i industrije u svim zemljama na taj način prijatno iskustvo.Espreso sa penom? Caffe Latte ? Ili Cofe to Go, sa ukusom irskog kapučina ? Sve stiže dok pritisnete dugme. Isto kao naše informacije ili servis. Nazovite nas ili tražite ponudu sa klikom na  Kontaktirajte nas“ , kako bi i vaše poduzeče u buduče imalo #najboljepauze, koje zaslužuje.

Saznaj više o rešenjima u industriji

Benzinska pumpa, Trgovački centar ili željeznička stanica?

Uvijek je moguča najbolja kafa!

Zašto se café+co isplati

Ili grickalice i hladni napici

Naši Snack-Automati nude sve za  #najboljupauzu. Sa individualno konfiguriranom ponudom i naplatnim sistemima krojenim skladno sa vašim željama.

Saznajte više

Održivost

Garancija za kvalitet
od biljaka do reciklaže.

Sirovine

Poručite sirovine