CAFÉ+CO
INTERNATIONAL HOLDING

Međunarodna grupacija Café+co je vodeći vending  provajder kafe, toplih napitaka, grickalica i pića u širem regionu centralne i istočne Evrope. Sa 15 ćerinskim poduzećima u Austriji i u 9 drugim zemljama širom evrope.

Više od 40.000 kompanija i javnih organizacija veruje našim uslugama zasnovanim na snabdevanju aparatima za kafu kao i drugim toplim napicima, osveženjima i grickalicama u 10 zemalja. Na mapi, cafe+co grupa se proteže od Bodenskog jezera na zapadu pa sve do Moskve na istoku. Preko 70 000 kafe-lokacija prodaje godišnje više od pola milijarde pića ili proizvoda, što znači da naše automate svakodnevno posećuje oko 1,5 miliona kupaca u kompanijama, organizacijama, institucijama, kao i na vrhunskim događajima.

Pored potpuno automatiziranih cafe + co radnji u privatnim kompanijama i javnim institucijama, cafe + co takođe upravlja jedanaest kafića za samoposluživanje.  Kompanija ima preko 1800 zaposlenih.

Za nas su poštenost i održivost svakodnevni poslovni život.

Odgovornost prema kupcima, zaposlenima, proizvođačima, dobavljačima i okruženju oblikuje našu korporativnu kulturu o kojuj takođe vodimo računa od početka proizvodnje u fabrici pa sve do reciklaže.

Želeli bismo da nastavimo tim putem  sa vama i u budućnosti te da  na taj način vam nudimo fer uživanje uz svaki gutljaj kafe.

café+co International Holding GmbH
Vorarlberger Allee, 1230 Wien
T +43  (0)1  680 85-267, F +43  (0)1  680 85-84,
E office@cafeplusco.com