Benzinska stanica, tržni centar ili

železnička stanica? Najbolja kafa je moguća bilo gde !

Pružanje dobre kafe, ukusnih grickalica i osvežavajućih pića je lakše nego što mislite:

Imate javni prostor? Naši robusni ali elegantni aparati za kafu i grickalice stvaraju prihode tamo gde su vama aparati uvek najviše trebali. Sa više izbora, savremenim rešenjima za plaćanje i dobrom ponudom za zadovoljne klijente. 

Espresso sa finom penom? Kafa sa mlekom? Cappucino? Caffe latte? Znamo potrebe naših klijenata I pružamo jih u svakom trenutku. Ili hladna pića, grickalice I čokoladice? Mi znamo I želje današnjeg kupca I nudimo jih u pouzdanom kvalitetu. Pouzdano kao naše usluge u svakom pogledu. Samo nas Pitajte, kliknite na “vaš lični savet” na vrhu. Tako može i vaša kompanija dobiti #najboljupauzu koju zaslužuje.

café+co Express

Izraz najboljeg snabdevanja.

Brzo. Sveže. Na dohvat ruke. Baš kao i moderni ljudi, osmislili smo i realizovali café+co Express. U bolnicama, na privatnim benzinskim stanicama ili u železničkim stanicama – kafa To Go, uživajte užinu i piće – bez  čekanja u redu. Za malu #najboljupauzu usput.

Express iskustvo

Café X2

24 x mogučnosti u maloj ili velikoj čaši:
Od espresa do irske kafe.

 Najbolja kafa bilo gde & u svakom trenutku:

#najboljapauza u javnom prostoru.

Rešenje za snabdevanje café+co Delikomat sastoji od tri komponente koje ste već finansirali svakim posluživanjem kafe ili toplog napitka. Prvo, automat, drugo, redovito popunjavanje i treće, brza usluga.Za ponovne popune ili ako dođe do tehničkog problema, nazovete servisni telefon ili šaljete e-poruku. Jednostavno javite lokaciju automata i naša usluga počinje.

Ako je vaše prvo pitanje cena: Možete računati na nas. 

Svaka kompanija ima različite uslove za snabdevanje kafe. Delikomat je partner za desetine hiljada zadovoljnih klijenata u 15 evropskih zemalja. Mi zajedno sa vama odredimo vaše potrebe,  pravi sistem snabdevanja a vi možete da se oslonite na cenu, učinak i uslugu. Sve ostalo ne bi bilo #najboljapauza.

Tražite ponudu