#najboljapauza u kancelariji:
Kava & ostalo. Sa manje brige.

Želite li trajno rešenje na temu kafe na najjednostavniji način? Tada je vrijeme za razmišljanje o centralnom, efikasnom i prije svega kvalitetnom rješenju. Sa rešenjem snabdevanja iz cafe + co, kreirate svoj standard za kafu i tople napitke savršenog kvaliteta, najbolje usluge i transparentnih troškova.

Većina ljudi danas na poslu pije najviše šoljica kafe. Stoga kafa u kompaniji jednostavno mora imati dobar ukus i biti dobrog kvaliteta. cafe + co čini upravo to najprijatnijom stvari na svetu sa pravim rešenjima za kancelarije svih veličina, servisne centre, prodavnice ili radionice. Espresso sa finom kremom? Melange? Caffe latte? Dolazi pritiskom na dugme. Baš kao što je naša usluga ili dopuna. Samo nas pitajte  ili kliknite na “Vaš lični savet” gore. Tako da vaša kompanija dobije #najboljupauzu koju zaslužujete.

Coffee Shop Smart

Želite li češće?
Obezbedi kafu i tople napitke u vrućem tempu.

“Koja se kafa kupuje? Ko će da kupi mleko? Ko servisira širok spektar uređaja? Ova pitanja su stvar prošlosti otkad smo odlučili za centralno rešenje snabdevanja iz cafe + co. A i cena je sada uredu. “

#NAJBOLJAPAUZA

ZA KANCELARIJE BILO KOJE VELIČINE:

VRHUNSKI KVALITET – DOBRA CENA SA STVARNOM RAZNOLIKOŠČU

Rešenje za snabdevanje cafe + co sastoji se od tri komponente koje ste već finansirali svakom porcijom kafe ili toplog napitka. Prvo, kafe mašina, drugo, redovito punjenje i treće, brza usluga. U slučaju ponovnog punjenja ili ako dođe do tehničkog problema, vaša nabava zove naš servisni telefon, ili šalje E- poštu.

Koliko koštaju naši sistemi? Najbolja cena za vaše potrebe.

 

Svaka kompanija ima različite potrebe za snabdevanjem kafe. To je jedan od razloga zašto je cafe + co partner za desetine hiljada zadovoljnih kupaca u 15 evropskih zemalja kojima nudimo najbolje rešenje. Mi ispitamo vaše potrebe, biramo pravi sistem kafe i osiguramo najbolju cenu, ponudu i uslugu. Sve drugo ne bi bilo #najboljapauza

Tražite ponudu