Kada se računa na pouzdanost i kvalitet:

Rešenje za snabdevanje u industrijskim kompanijama.

Visok kvalitet snabdevanja i pouzdan servis.

Rešenje optimizirano u snagi i kvalitetu obezbedjuje savršeno korištenje vremena i u pauzama.

Za svakodnevno stotine ili hiljade porcija kafe, toplih ili hladnih napitka, grickalica, potrebne su tehnička ali i logistička perfekcija. Najbitnije: kafa mora da bude ukusna, ponuda uskladjena ali sve to ne smije da uteće na uslugu bez grešaka. café+co postiže u različitim panogama privrede i industrije u svim zemljama na taj način prijatno iskustvo.Espreso sa penom? Caffe Latte ? Ili Cofe to Go, sa ukusom irskog kapučina ? Sve stiže dok pritisnete dugme. Isto kao naše informacije ili servis. Nazovite nas ili tražite ponudu sa klikom na  Kontaktirajte nas“ , kako bi i vaše poduzeče u buduče imalo #najboljepauze, koje zaslužuje.

PONESTALO VAM JE KAFE?
JEDONSTAVNO PORUČITE

Poručite sirovine

Prilagodljiv. Izračunljiv. Neophodan. #najboljapauza čak i za velike kompanije.

Naš iskusni tim će vas rado savetovati o najboljem rešenju snabdevanja vaše kompanije

Kontaktirajte nas lično

Café X2

24 puta raznolikost u šolji ili čaši:

Od espressa do irske kafe.

Coffee2Go

Savršeno bez dodatnih želja:

Coffee To Go kao u kafiću.

“Kompanijama koje rade u više smjena potrebno je pouzdano i nezavisno snabdijevanje kafom, pićima i grickalicama. cafe + co nas je uverio sa prilagodljivim rešenjem koje je i za nas izuzetno ekonomično.”

#NAJBOLJAPAUZA

50 I VIŠE ZAPOSLENIH:

TAKO IZGLEDA #NAJBOLJAPAUZA

TAKOĐE U INDUSTRIJSKIM FIRMAMA.

Rešenje za snabdevanje café+co Delikomat sastoji od tri komponente koje ste već finansirali svakim posluživanjem kafe ili toplog napitka. Prvo, automat, drugo, redovito popunjavanje i treće, brza usluga.Za ponovne popune ili ako dođe do tehničkog problema, nazovete servisni telefon ili šaljete Email.. Jednostavno javite lokaciju automata i naša usluga počinje.

Dobar savet, profesionalni proračun i vrhunski servis: Vaša cena je uvek najbolja. 

Svaka kompanija ima različite uslove za snabdevanje kafe. Delikomat je partner za desetine hiljada zadovoljnih klijenata u 15 evropskih zemalja. Mi zajedno sa vama odredimo vaše potrebe,  pravi sistem snabdevanja a vi možete da se oslonite na cenu, učinak i uslugu. Sve ostalo ne bi bilo #najboljapauza.

Tražite ponudu

Briga o okolini

Kvalitet od biljaka do reciklaže.

Sirovine

Da najveći užitak nikada nebi imao pauzu: Poručite sirovine putem interneta.